✅ خاکهای قلیا به خاکهایی گفته میشود که میزان نمک های محلول ذیل بوده و جهت دهی الکتریکی ( EC ) عصاره اشباع خاک آن ها کمتر از ۴ دسی زیمنس بر متر است ; البته سدیم قابل ردوبدل ( ESP ) بیش تر از ۱۵ درصد است . به دلیل هیدورلیز شدن سدیم اندازه PH خاک بالا رفته و ممکن است به عدد ۱۰ نیز رسد .

✅ اثرات زیان آور این خاکها از نیز پاشیدگی ذرات خاک است . محیط قلیایی بسیار این خاکها ; باعث حل هوموس خاک و انتقال آن‌ها به تراز خاک شده و در سود مرحله خاک تیره رنگ میشود .


✅ چنانچه به درون زمین های کشاورزی و باغاتی که دارنده خاک سنگین وزن ( بافت خاک رس ) و آب شیرین می‌باشند , رفته باشید ; حتما خواهید مشاهده کرد که در بعضا نقاط به خصوص در سمت داغ آب که آب پاشی انجام نمی شود و نم به آنجا می رسد لکه های قهوه ای رنگ است و در حالتی که پایتان رو روی آن نقاط بذارید خاک اصطلاحا پوک می‌باشد . این به عبارتی مشخصه خاکهای قلیایی است ; در باغ ها پسته که با این دسته آب و خاک سروکار دارا هستند به ویژه باغاتی که یکطرفه آب پاشی می‌شوند در سمت پشته گلشن این نقاط دوچندان مشاهده می شود .

در باغ ها پسته علی الخصوص در اوایل فصل بهار که بارش های بهاری صورت قبول می کند ; آب نتیجه ها از بارش باران موجب میشود سدیم و منیزیوم را از این نقاط درسمت ریشه فضای سبز گسیل داده
اولا در بعضی نقاط بی آبی نهال و فضای سبز رو خواهید روئت کرد و ثانیا عدم جدب کلسیم که موجب زیان به باغ ها خواهد رسید
اینگونه خاکها با ابیاری تصحیح نمی‌شود و بایستی از تصحیح کننده هایی دیگر استفاده نمود که در پستی جداازهم به آن خوا هیم پرداخت.

نقاط ,خاکها ,سدیم ,میشود ,خاکهای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

stickershopline0098 وبلاگ زندگی ایران بوتیک قلاویز آقای ریشدآر تربیت اخلاقی پساپس خجسته چت|خجسته چت دوستیابی|دختران خجسته چت|چت خجسته تابستون